Etiketter for alle forskjellige formål

Uten tidligere erfaring med etiketter kan det virke som om en etikett er den samme som en annen etikett. Selvfølgelig vet vi noe annet. I tillegg til farge og form har materiale, trykk og kvalitet stor betydning for helhetsinntrykket av et produkt. Vi er glade for å fungere som din klangbunn i utviklingen av din plate.

Et merke kan fylle så mange funksjoner. Ofte har den et informativt formål om hva et produkt faktisk er og hva det inneholder. Etiketter er også mange ganger merkevarebygging og en måte for bedrifter å gjøre profilen sin enda mer synlig. Noen ganger fyller etiketter en viktig funksjon, for eksempel en advarselsetikett i industrien. Da er det selvsagt viktig at etiketten blir der den er, uansett vær, vind eller slitasje. På hvilke måter dette kan gjøres er noe vi i Rustung Etiketter er eksperter på.

Hva må du tenke på når du bestiller en etikett? Det er viktig å vurdere miljøet der etiketten skal brukes. Etter det kan du bestemme hvilket materiale etiketten skal ha. Hvis produktet ditt er økologisk og lokalprodusert, kan det kanskje være en idé å tenke på ulike strukturer på papiret? Hvis etiketten kan bli utsatt for løsemidler, eller hvis det er fare for at den blir riper, så er det greit å velge en vinyletikett som kanskje også må lamineres. Vi kan gå gjennom alt dette sammen med deg.

Hva er de forskjellige etikettene?

Nedenfor finner du generell informasjon om våre ulike etiketter. Hvis du av en eller annen grunn ikke finner det du leter etter her, kan du gjerne ta telefonen og ringe oss. Vår filosofi er at alt blir mye lettere hvis vi snakker om det.

Hva er en standardetikett?

EtiketterDisse etikettene er den vanlige typen som du får på rull i en liten papirboks. Som standard kan de trykkes i ulike rektangulære dimensjoner med avrundede kanter, i oval
form og en helt rund variant. Standardetiketter kan skrives ut på forskjellige typer papir av ønsket kvalitet.

  • Hvitt glanset papir
  • Gullfarget belagt folie
  • Sølvfarget belagt folie
  • Rødt fluorescerende papir
  • Naturlig farget resirkulert papir

Standardetiketter kan skrives ut til en lavere kostnad og derfor trenger du heller ikke bestille så mange på en gang. Standardetikettene kan nå også fås til en svært rimelig pris i 2-3-4 fargetrykk. Selv PMS-farger går bra.

Hva er kuttede etiketter?

Det vi kaller kuttede etiketter er etiketter med rette hjørner. Du kan bestille disse etikettene i de dimensjonene du ønsker. De er tilgjengelige i 3 forskjellige typer materialer:

  • papir
  • polyester
  • vinyl.

Hva slags forhåndstrykte etiketter er det?

Vi i Rustung Etiketter har en rekke forhåndstrykte etiketter med standardiserte tekster. De er gode å ha og forenkler arbeidet i mange bransjer. Slike etiketter kan være CE-merket, fryseetiketter eller etiketter som er nyttige for frakt eller flytting.

Hvorfor er adresseetiketter gode å ha?

Med adresseetiketter er det umiddelbart stilig og praktisk. Adresseetiketter er et viktig element i en bedrifts profesjonelle identitet. Samtidig forenkler det arbeidet for de som jobber i bedriften. Etikettene er trykket på hvitt matt papir. Etikettene leveres på rull og er perforerte slik at de lett kan rives av.

Hva menes med laseretiketter?

Å skrive ut egne etiketter direkte fra bedriftens printer er en enkel måte å gi både kunder og samarbeidspartnere et ryddig og strukturert inntrykk. Samtidig forenkler det arbeidsflyten for mange ansatte. Det blir rett og slett profesjonelt. Du kan få våre laseretiketter med eller uten trykk, for eksempel bedriftens logo. Etikettene finnes selvfølgelig i forskjellige størrelser og farger. Etikettene leveres i en pakke med 100 ark.

Når bør du ha vinyletiketter?

Skal etikettene brukes utendørs, for eksempel på et vindu eller en bil, bør du bestille vinyletiketter. De er slitesterke og tåler vær og vind.

Hva er egentlig Domes?

Domene er selvklebende og hevede 3D-dekaler. Domes-etiketter kan for eksempel være hensiktsmessige å bruke i sammenhenger hvor bedriftens logo skal fremheves på en spesiell måte. Det nærmeste du har sett en firmalogo trykt på en kuppel på døren til kjøleskapet ditt.

Hva er så spesielt med sikkerhetsetiketter?

Sikkerhetsetiketter er de etikettene som ikke kan fjernes i ett stykke med sikkerhet. Disse etikettene kan for eksempel brukes til viktig teknisk informasjon, eller til utskrift av varseltekster i apparater med strøm og batterier. Vi screentrykker disse etikettene for høyeste kvalitet.

Hva brukes void-tagger til?

Void-etiketter er en etikett laget av polyester. Når etiketten fjernes, etterlater den et mønster av ordet “VOID”. I riktig sammenheng er disse etikettene veldig nyttige. Avtrykket gjør det enkelt å se om noen har prøvd å fjerne etiketten. Det er selvfølgelig også mulig å skrive ut etiketter uten lim. Kontakt oss for tilbud og bestilling.

 

nb_NONorsk bokmål